Ple de gener: porta oberta a l’especulació urbanísitca a Collserola

Una part del preu que ha hagut de pagar el PSC per estar al govern salta a la vista només entrar a la sala. La Consol Pla a la dreta de l’alcaldessa…a la dreta, on li toca. I estrenant la nova figura de portaveu del govern!

COM HO VAREM VEURE…

Comentaris sobre el preu que ha hagut de pagar el PSC per estar al govern. Una part d’aquest preu salta a la vista només entrar a la sala. La Consol Pla a la dreta de l’alcaldessa…a la dreta, on li toca. Quin honor!!!
I estrenant la nova figura de portaveu del govern!

Un cop començada la sessió…

I ja en el punt setze, es va tractar el nou contracte de revisió de preus dels serveis de transports que fa la Sarbus. Una empresa que té el monopoli a Cerdanyola i que no destaca per la qualitat dels el seus serveis. Hauríem de donar les gràcies a l’Antonio González. El Sr. González, ara que ja no està al PP i està solet fins i tot té idees oportunes, doncs va ser l’únic que va dir alguna cosa coherent : amb el preu que s’està pagant a l’empresa i des de fa tants anys ja podríem tenir un bon servei municipal, que pot ser ens sortiria més a compte. Molt bé Antonio, sobretot perquè la resta van aprovar els nous preus i es van quedar tan tranquils.

Debat amb el tema d’una nova tanda dels fons “Zapatero”. ICV-EUiA a l’oposició ara, demanava que les inversions havien de tenir un component més social que el que havia preparat l’equip de govern. Doncs ja que hi hauria una nova tanda d’inversions, el millor era demanar la participació ciutadana, d’aquesta manera no es faran voreres on no toca i placetes improvisades. Els veïns i les veïnes sí que sabem les necessitats que tenim.

Una alerta generalitzada es va donar en part del públic assistent, en el punt que va tractar sobre les al·legacions que ha fet l’ajuntament demanant una reserva de terrenys en tres indrets a les vores de la Serra de Collserola, ara que la Serra serà declarada Parc Natural, (i per si de cas això ens impedeix de construir), doncs va el PSC i demana un ERE que és una figura de qualificació del terreny, en aquest cas de la Serra, que permet urbanitzar. No sigui que se’ns escapi l’oportunitat. Això sí, van dir que no tenen pensat urbanitzar (?). Doncs per a què s’ha demanat aquesta figura?

També va sorgir un debat interessant sobre si l’ajuntament ha de pagar una indemnització i que, per una mala gestió del govern anterior, en comptes d’un milió serà un milió i cinc-cents mil euros. Es van tirar els “trastos” entre l’actual i l’antic govern i en realitat el que queda sempre de tot plegat és que paguen amb els nostres diners.

I al final…el plenillo, amb moltes intervencions. De la Plataforma en Defensa de la Salut Pública, denunciant el secretisme amb que s’està duent una proposta per un nou model de gestió al CAP La Farigola, model que gira en torn a la privatització. Es va demanar el parer del nou regidor que va dir que no importa el model de gestió si es dóna un bon servei… i de cada grup municipal, que van dir el mateix. ICV-EUiA tampoc no va fer cap intervenció massa aclaratòria, doncs necessitaven més informació. En realitat el que interessa que és saber si es defensarà la gestió pública dels serveis, ens ho haurem de lluitar al carrer.

També va intervenir Via Verda, per denunciar la figura del ERE en relació a Collserola a la qual s’ha acollit l’equip de govern, doncs hi ha altres figures que serien menys agressives, aquesta és la més agressiva i un sense sentit després de tants anys com ens ha costat d’arribar a la declaració de Collserola Parc Natural. Aquesta denúncia des del públic, per part de Via Verda va ser molt clarificadora i ens posa a tots en el deure d’estar molt alertes a veure què es vol fer amb aquestes reserves de terreny.

Karmele i Puri.

Comparteix: