2a jornada: construïm des d’ara les bases del poder popular

Cerdanyola crida l’esquerra del poble 2a jornada: construïm des d’ara les bases del poder popular 28 de novembre 2009, de 10’00h a 14:00h Ateneu de Cerdanyola

A la jornada del passat 24 d’octubre vam acordar centrar el debat en quatre àmbits: Espai/local, Candidatura/Front polític, Coordinació de moviments i Projecte CerdanyolaCrida. Allà mateix ens vam autoconvocar per una segona trobada el 28 DE NOVEMBRE (dissabte, pel matí) i un grup de persones ens vam comprometre a organitzar-la.

De cara a aquesta segona jornada, que no serà la darrera, el grup organitzador hem cregut oportú centrar-nos en 3 dels àmbits mencionats anteriorment: Candidatura/Front polític, Espai/local i Coordinació de moviments. Ho hem cregut així perquè el projecte CerdanyolaCrida (i més concretament el web) ja funciona al seu propi ritme (i n’estem ben orgulloses), així que valdria la pena aprofitar el temps pels altres aspectes. Per la seva relació molt directe, hem pensat que els àmbits Espai/Local i Coordinació de moviments cal tractar-los de forma conjunta (dins del mateix bloc de debat). D’aquesta manera el debat del dia 28 quedarà dividit en dos blocs:
1. Espai/local i coordinació de moviments
2. Candidatura/Front polític

Amb la idea de dinamitzar el debat d’aquesta segona jornada i facilitar la presa d’acords concrets, el grup organitzador hem cregut interessant començar el debat des d’avui mateix a través de la xarxa. La idea és que aquelles persones i col·lectius que vulguin fer propostes concretes a l’assemblea, les preparin en forma de document i les enviïn a una bústia electrònica que hem obert. D’aquesta manera, abans del dia 28 tothom ja coneixerem les diferents propostes que s’hi discutiran i quan ens trobem serem més resolutius i podrem crear comissions que s’encarreguin d’anar treballant els diferents acords als que arribem.

L’adreça de la bústia és: moviments@cerdanyolacrida.net

A mesura que vagin arribant propostes, les reenviarem a la llista de distribució i així tothom podrà llegir-es, analitzar-les, trobar punts d’acord, punts de desacord… i potser elaborar noves propostes. La bústia estarà oberta fins el proper 23 DE NOVEMBRE, ja que volem donar temps, per un costat, a que tothom pugui haver-se llegit les diferents propostes i, per altra banda, poder concretar el temps que dedicarem a cada un dels blocs (en funció de la quantitat de propostes que s’hi presentin a debat).

Així doncs, us animem a presentar les vostres propostes!!

Si coneixeu gent que no va venir a la jornada del 24 d’octubre però que està interessada en participar a la del dia 28 de novembre, envieu a la mateixa bústia de les propostes un missatge amb la seva adreça d’e-mail, així les podrem afegir a la llista de distribució.

Convocatòria:
Dissabte, 28 Novembre, 2009 – 10:00
Comparteix: