País de comissionistes (xoriços)

Últimament sembla que a aquest país momes hi ha xoriços a l’administració publica.

Càrrecs com en Millet, el bigotes, els trajes dels camps, els alcaldes del cinturó de Barcelona i també de Madrid, també al ejido, a marbella, les peonades falses del PER a Andalucía, també al seu temps comissions als militars per la compra o no d’avions de guerra d’un altre model, per escollir la maquina de tren de l’AVE, etc.. etc…

Però resulta que esta establert a tots els nivells de la societat també a l’àmbit privat posaré algun exemple.

Els visitadors mèdics que intenten introduir els seus medicaments a traves  D´alguns metges públics o privats a cambi de prebendes X.

La presio que fan algunes marques als súpers perquè no hi hagi altres de la competència a cambi de descontes o altres.

Alguns agents de seguros o comercials als bancs per vendre ns els que sigui a cambi d’unes comissions.

Alguns mecànics de cotxes que en posen determinades peces sempre de la marca X a cambi de desconte o comissions.

Alguns restauradors que ens col·loquen el vi de la casa marca no ti fixis, a cambi de desconte o comissions de la marca X.

Alguns lampistes o Pintors o manetes, que ens cobren les hores i el material a preu de cost? El que no ens diuen es que si el compren a can X tenen un desconte que no ens apliquen a nosaltres.

Alguns venedors de cotxes que si els hi falta algun cotxe per aconseguir els objectius del mes (per cobrar extres) et regalen el que sigui, si no es el cas vas llest.

Alguns venedors d’electrodomèstics ens recomanen les marques per la cual els hi comissionen mes.

Alguns comercials de cases de reformes de cuines o altres ens recomanen algunes marques que no sent les mes cares, son las que mes comissions o descontes tenen.

Alguns es un monbre indeterminat de persones molt alt, per això quant es diu que alguns polítics son corruptes la gent sen li fot.

Per sort encare queden alguns ciutadans que saben decidir a qui confiar-los els seus diners, compres o simplement el seu vot. Felicitats per aquests alguns.

Albert González (Coyote).

Comparteix: