2on Concurs Musical de L’AMC L’Escorxador “Fuckta Non Verba”

L’Associació Músico-Cultural L’Escorxador convoca el segon concurs musical per a grups i solistes de Cerdanyola.

cartellconcursdef11Amb aquesta segona edició del concurs realitzat fa dos anys, tenim la intenció de seguir treballant des de la base, tornar a demostrar que estem capacitats per a crear i ser autosuficients sense la necessitat de l’Ajuntament, que ens ha tornat a demostrar un cop més, després de més de 20 anys, que no té cap interès en promocionar realment la música del poble.

Enderroquen l’Escorxador, renten la cara a un Casal de Joves deficient i que segueix sense arribar a complir les necessitats mínimes per als músics i parlen de grans projectes urbanístics magnífics per a l’art, com el pla URBAN; però mentrestant, seguim contant els anys que portem sense unes instal·lacions dels músics i per als músics.

Així doncs, els grups que hagin pogut sobreviure en aquest ambient tan hostil per la música com és Cerdanyola (que no són pocs), us convidem a presentar-vos a aquest concurs.

VOLEM ESPAIS CULTURALS LLIURES!!

BASES DEL CONCURS

Al concurs es poden presentar grups de qualsevol estil musical, cantautors i solistes (es tindrà preferència per les formacions musicals de Cerdanyola).

Requisits:
- No tenir cap cançó registrada a la SGAE*.
- Que el contingut de les lletres no sigui de caràcter racista, sexista o homòfob.

Inscripcions:
- Prèviament a la inscripció in situ, tothom qui vulgui participar haurà d’enviar una preinscripció per correu electrònic a escorxador_cerdanyola@hotmail.com amb les dades del grup (estil, membres, contacte…), un logo i una petita biografia. Un cop realitzada la preinscripció, rebreu un correu amb informació completa sobre el dia que es farà la
inscripció i el que cal presentar.
- Les inscripcions al concurs es realitzaran in situ el dia 24 d’Octubre al Casal de Joves de Cerdanyola (Passeig del Pont, S/N), a les 19:00 h.
- El concurs és totalment gratuït.

Material que cal presentar el dia de la inscripció:
- Cal presentar un disc o maqueta amb un màxim de dos temes propis.
- Un document signat que rebreu al correu un cop confirmada la preinscripció on s’especifiqui que no hi ha cap cançó registrada a la SGAE.
- Un full amb les dades de contacte del grup i el rider tècnic.
- El material entregat el dia de la inscripció no es retornarà i possiblement, amb el temps, s’editarà un disc-recopilatori amb una cançó de cada grup presentat al concurs sota una llicència Creative Commons.

Funcionament del concurs:
- Aquest cop, el concurs serà diferent al de la primera edició.
- Un jurat valorarà el material musical lliurat el dia de la inscripció, i en un plaç de 15 dies donarà a conèixer 7 grups finalistes. Cada mes s’organitzarà un concert on actuarà un dels grups finalistes i el públic valorarà de l’1 al 10 diversos aspectes del grup, tals com la posada en escena, la originalitat, i la musicalitat.
- Al final de tot el cicle de concerts, els dos grups que obtinguin una major puntuació seran els guanyadors.
- El recompte de vots el realitzarà la organització i en un plaç de no més de 15 dies farà públic el resultat.

Dates:
- Les dates dels diversos concerts encara estan per determinar, però en principi seran l’ultim Divendres de cada mes.

Premis:
- El primer premi consisteix en la organització d’una gira de 4 concerts per Catalunya durant un mes a càrrec de la organització, amb dates per determinar.
- El segon premi consisteix en la actuació al Rock Parade V de L’Escorxador.

Altres:
- La organització es reserva el dret de modificar les bases en qualsevol moment.

*Això no exlou tenir les cançons registrades a Safe Creative (www.safecreative.org) o al registre de la propietat intelectual

Convocatòria:
Dissabte, 24 Octubre, 2009 – 19:00
Comparteix: