Què sabem de la Grip N1H1?

Hola a tots avui us explicaré segons la meva experiència sobre aquest bitxo, el que anomenen H1N1, ja que jo la he passada i bastant malament.

Baix començar amb febre alta prop de 41.5 , el metge de guàrdia va vindre a casa el dissabte , no va trobar res, en va dir que estava incubant algun virus, dilluns vaig al metge, en fa unes radiografies i en surt una petita neumonía, res complicat i estrany, al dia següent a la tarda una ambulància en portava cap a l’hospital, estava pràcticament sense poder respirar i totalment esgotat , al poc en posen en un box en donen la pastilleta (tamiflu) per lo qual. tenia clar que havia agafat la famosa grip A, però estava tranquil les autoritats ens deien que a l’estiu el bitxo es pràcticament inofensiu e inactiu.

Al poc estava en l’UCI entubat (ja que jo per mi mateix no respirava, la maquina o feia per mi) i amb anestesia general i envoltat d’aparells, fins a 11 dies, mes 7 dies a planta totalment aïllat, el bo del cas es que durant 5 dies els metges creien que no en sortiria, i el que els feia anar de bòlit es que no complia cap dels protocols establers per la meva complicació, no he anat a l’estranger, no fumo, no sóc asmàtic, no tinc alergies, no he begut mai, no sóc obès morfit, etc… a dia d’avui hi ha 23 morts i més de 100 a les UCI del país segon la tele o la premsa tots complien un dels protocols abans anomenats?.

El ben cert es que la gran majoria o agafen com un constipat i ja esta, però perquè a alguns els ataca de manera tan virulenta?.

Ens estan informant de debo? Saben realment con es el bitxo ?estan les autoritats sanitaries fen la seva feina?o no tenen ni idea de com anira la cosa?sobretot ara que se acosta el ivern.

La meva reflexió seria que a partir de ja, es comencés a contractar gent amb contractes temporals per a l’hivern, per formar en cursos accelerats per fer de auxiliars de les infermeres als hospitals i auxiliars del que convingui als CAPS ja que si ve un hivern una mica cru, el colapse al juntarse les dos grips serà monumental, hi he parlat amb molta gent de l’àmbit sanitari i cada un m’explica una cosa diferent (et diuen que tranquils, que serà un caos, que no tenen ni idea del que passara, que també quedaran mermades les plantilles sanitari as. etc..

En fi ja veieu que al 2009 el mon de la des-informació esta al dia. tot sigui per evitar el caos, que ja sé esta produint, ja que les farmàcies estan fent l’agost, venent mascaretes, gels desinfectants etc…. i a sobre la famosa vacuna fins novembre i sense saber si hi ha efectes secundaris.

En vista del panorama que vindrà campi qui pugui i sort.

Alber González (Coyote).

Comparteix: