Manifestació per salvar la ILP per una Catalunya lliure de transgènics

Les Cooperatives de Consum del Vallès donen suport a la manifestació del 28 de juny per salvar la Iniciativa Legislativa Popular per una Catalunya lliure de transgènics.

manisomlodefEl passat dimarts 16 de juny de 2009 va tenir lloc la primera reunió de Cooperatives de Consum del Vallès Occidental, celebrada a Cerdanyola. En aquesta trobada, que suposa un primer pas en la coordinació d’esforços d’aquests col·lectius, es va discutir sobre la situació de la campanya SOM LO QUE SEMBREM, una iniciativa legislativa popular per declarar Catalunya territori lliure de transgènics que es va entrar al Parlament de Catalunya avalada per la signatura de més de 105.000 ciutadanes i ciutadans de tot el país.

Malauradament les cúpules de CIU, PP i PSC han pactat esmenes a la totalitat que suposen la retirada d’aquesta ILP del debat parlamentari, demostrant novament que enlloc de protegir la salut dels ciutadans i ciutadanes, prefereixen alinear-se amb grans multinacionals amb un llarg historial de pràctiques nocives i destructores del patrimoni agrícola i ambiental. És per aquest motiu que el proper DIUMENGE 28 DE JUNY hi ha convocada a Barcelona una manifestació que sota el lema “DEMOCRÀCIA, SALUT I BONS ALIMENTS”, vol pressionar aquests partits per que retirin les esmenes a la totalitat i permetin la llibertat de vot als seus parlamentaris.

Les Cooperatives de Consum del Vallès Occidental fan una crida a la ciutadania de la comarca a participar de forma massiva en aquesta mobilització popular.

Convocatòria:
Diumenge, 28 Juny, 2009 – 13:00

Comparteix: