Comunicat de l’Assemblea d’Okupes contra el desallotjament del nou Centre Social.

Sis furgones d’antiavalots dels mossos d’en Saura han bloquejat el final del carrer Sant Ramon a les cinc de la tarda per tal de desallotjar el centre social recentment alliberat. La nau abandonada, en desús des de feia anys i propietat de l’empresa cryolite, va ser alliberada la nit del dia 21 de juliol amb la intenció de fer un centre social on tinguessin cabuda els projectes de les persones i les entitats de Cerdanyola d’una manera aïllada al sistema capitalista, donant una alternativa per a les lluites socials.

El desallotjament s’ha produït sense que s’ensenyés cap tipus d’ordre judicial, en contra del que mana la seva llei. Els antiavalots han entrat destruint per complet la porta principal, agredint als okupants i fent ús de la força davant de la resistència pacífica que s’han trobat.

Un cop més la repressió es fa explícita. Qualsevol intent de trencar amb l’aïllament, amb la desconnexió i amb l’alienació social és aixafat sense cap mena de mirament. El sistema ja s’encarrega de reconduir les ovelles que se surten del ramat. Els polítics i els seus sicaris, pretenen perpetuar un sistema injust emparant-se en la llei, i quan no ho aconsegueixen empren la justícia del garrot. Però no ho aconseguiran, no s’aturarà la nostra lluita contra aquest sistema injust, incoherent i hipòcrita. Contra l’especulació urbanística, contra el sistema policial, contra la destrucció del territori, contra la perpetuació de la desigualtat…

                                                                     … LA REPRESSIÓ NO ENS ATURA!!!

dijous 30 de juliol concentració a la plaça abat oliva, davant del ple municipal:

CONTRA LES ACTUACIONS IL·LEGALS DE LA POLICIA.

Comparteix: