Xerrada: “Contra la crisi capitalista, respostes i fets des d’Amèrica Llatina”

El company Samuel Carvajal, revolucionari bolivarià i socialista, molt bon coneixedor de la nostra realitat sociopolítica, ens portarà les experiències de la construcció del Socialisme del Segle XXI a la República Bolivariana de Veneçuela.

cartell_xerrada_2008-12-19El divendres 19 de desembre a les 19 H. a l’Ateneu tindrem al company Samuel Carvajal revolucionari bolivarià i socialista, doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona. En Samuel és molt bon coneixedor de la nostra realitat sociopolítica i ens portarà les experiències de la construcció del Socialisme del Segle XXI a la República Bolivariana de Veneçuela així com els mecanismes de col·laboració organitzada i combativa que hem d’establir a banda i banda de l’Atlàntic contra el capitalisme internacional.

Com a millor exemple de sistemes socials i econòmics solidaris ens mostrarà l’ALBA, tractat establert entre països progressistes del Carib, Sud i Centreamèrica basat no en l’especulació, no en l’afany de lucre ni en la competitivitat aliena als interessos dels treballadors i treballadores si no en la satisfacció de les necessitats reals dels pobles i la seva mútua complementarietat.

Ens toca organitzar-nos de forma unitària, fraternal i oberta contra el capitalisme, hem de crear un paradigma civiliçatori solidari, sostenible i igualitari. Hem de començar a caminar cap el Socialisme del Segle XXI.

Convocatòria:
Divendres, 19 Desembre, 2008 – 20:00 – 22:00
Comparteix: